Samarbeid

Har du spørsmål eller vil du diskutere et mulig samarbeide med oss?

Våre kunder skal oppleve at våre advokater er lett å få tak i. Derfor er vi tilgjengelig i mange ulike kanaler. Samarbeid med andre fagområder er inspirerende og en nøkkel til god oppdragsutførelse og verdi til kundene. Vi jobber derfor målrettet med dette, og nettverket av samarbeidspartnere utvides fortløpende.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

logo-04

STYRET.COM

Som bruker av Styret.com kan du ringe Frøysaa & Bjørkgaard for kostnadsfri avklaring av din styresak.
logo-01

HUSEIERNES LANDSFORBUND

Våre advokater Magnus Frøysa og Aslak Skole representerer Huseiernes Landsforbund i Oslo og Akershus.
logo-04

STABÆK FOTBALL

Vi er stolt sponsor av Stabæk Fotball. Stabæk er annerledes klubben som begeistrer. Alltid. Uansett. Vi i Frøysaa & Bjørkgård engasjerer oss i regionen og som et ekte Bærumsselskap er det en glede å bidra. Alltid tett på.

tingrett

ASKER OG BÆRUM TINGRETT

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård ved Sven Krohn er bostyrer i konkurs og dødsboer i Asker og Bærum. Ta kontakt med oss for nærmere orientering, vi tar raskt tak i henvendelsen.
akasien

AKASIEN BEGRAVELSESBYRÅ

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård ved Sven Kroh har avtale med Akasien begravelsesbyrå om gratis juridisk konsultasjon. Hos oss skal du være trygg på at vi alltid søker å oppnå den beste løsningen for klienten. Ta gjerne kontakt for en samtale.
odlo-skrtdhud

OSLO & AKERSHUS EIENDOMSFORVALTNING

Vi er tett på markedet og regionen og i samarbeidet med Oslo & Akershus Eiendomsforvaltning får OAE nettverket tilgang til juridisk bistand fra våre advokater. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.