kontorlokaler froysaa advokatene

Advokatfirmaet Frøy AS

Advokatfirmaet Frøy AS ble etablert i Bærum i 2011. Da het vi Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS, og fra våren 2023 endret vi navn til advokatfirmaet Frøy AS.

For å være tilgjengelige for våre klienter, har vi valgt å lokalisere oss på Lysaker, som sentralt knutepunkt i regionen. Plasseringen vår gjør at vi har kort avstand til klienter i Asker, Bærum og regionen for øvrig. Hos oss kan privatpersoner og små og mellomstore bedrifter få hjelp med saker knyttet til fast eiendom, næringsliv, familie og arv.

Lang erfaring med juridisk rådgivning

Vi har lang erfaring med juridisk rådgivning til bedrifter og privatpersoner i Asker, Bærum og Oslo. Vi har spesialister innenfor næringsliv, fast eiendom og familie- og skifterett. Advokatfirmaet Frøy holder til på Lysaker.

steinar lie advokatfirmaet Frøy

Steinar Lie

Partner – advokat MNA

Steinar har spesialkompetanse knyttet til blant annet varemerke, patent og designrettigheter. I tillegg har han høy kompetanse på fast eiendoms rettsforhold.

  • +47 469 46 974
Advokat Steven William Tilley

Steven William Tilley

Partner – advokat MNA

Steven W. Tilley er en næringslivsadvokat som hovedsakelig arbeider med forretningsjuridiske problemstillinger og fast eiendom.

Advokat Kari Sandvand

Kari Sandvand

Partner – advokat MNA

Kari Sandvand har arbeidet med barnerett helt siden 1997. Hun er engasjert og jobber alltid for barnets beste i saker om fast bosted, samvær og foreldreansvar.

Advokat Bærum Elisabeth Lein

Elisabeth Lein

Partner – advokat MNA

Elisabeth Lein har både private- og næringslivsklienter, og hun har lang erfaring og solid kompetanse særlig innen familierett, arverett, kontraktsrett og fast eiendom.

Advokat Tor Kristian Plahte

Tor Kristian Plahte

Partner – advokat MNA

Tor Kristian Plahte arbeider med generell forretningsjuridisk rådgivning, spesielt innen konkurs, selskapsrett og fast eiendom. Han bistår også private klienter innen blant annet arv og skifte, kontraktsrett, og ser alltid etter beste løsning.

advokat Alexander Holst i Petrolex

Alexander Holst i Petrolex

Advokat MNA – i kontorfellesskap

avatar

Ole Johan Aulie i Petrolex

Advokat MNA – i kontorfellesskap

Administrasjon

Arrethy Subramaniam

Arrethy Subramaniam

Student – master i rettsvitenskap ved UiO

Markus Øistad

Markus Øistad

Student – master i rettsvitenskap ved UiO

Diaa Sohad

Diaa Sohad

Student – master i rettsvitenskap ved UiO

Innledende samtale

Er du i en situasjon hvor du ønsker å belyse din sak for en advokat? Ta gjerne kontakt for en innledende og uforpliktende samtale.