fbpx

våre advokater

gir deg merverdi

våre advokater

gir deg merverdi

Våre advokater kan hjelpe deg i din situasjon. Vi leverer advokattjenester innenfor: familie og arv, fast eiendom og næringsliv. Vi bidrar til merverdi gjennom våre advokattjenester som tilfredsstiller våre kunders behov, særlig for privatpersoner og for små og mellomstore bedrifter. Vi holder til på Lysaker og kjenner nærmiljøet godt.

Ta kontakt med oss –
en uforpliktende prat koster ingenting

kanskje vi kan finne en løsning som passer for deg og din situasjon?

Det er mulig å skreddersy løsninger for deg privat og for bedriften

Er du midt i planlegging av arv eller er et generasjonsskifte? Det kan være et følsomt tema. Foreldre er ofte engstelig for å kunne skape splid mellom arvingene. De er redde for at noen av barna skal føle seg tilsidesatt, for eksempel hvis de mener at én skal arve hytta. Barna på sin side er redde for at det skal virke som de «går og venter» på arven. Vi mener det er spesielt viktig å ha et bevisst forhold til fordeling av verdiene i de tilfellene hvor man inngår nye ekteskap, samboerskap og det er «dine barn og mine barn».

Send oss en melding

Med vår juridiske kompetanse, praktiske erfaring og kommersielle fokus har vi de riktige verktøy for å bidra til å søke gode løsninger og råd.

Jussen har en rolle i næringslivet
Regelverk og rettsregler berører alle sidene ved en virksomhet, og jussen har således direkte betydning for verdien av virksomheten. Vi sier at d
et aller meste i en virksomhet er eller bør være kontraktsbasert, enten det er kjøp og salg, husleieforhold, arbeidsavtaler eller ulike former for forretningssamarbeid. Og det er lett å glemme kontraktansvaret og den iboene risikoen dette medfører. Jo større kontrakt, dess mer øker risikoen.

Løsninger og råd til det beste for kunden

Vi vet hvilke juridiske temaer som er særlig aktuelle for bedrifter i SMB-segmentet. Med utgangspunkt i vår juridiske kompetanse og praktiske erfaring bygger vi raskt en god situasjonsforståelse. På denne måten leverer Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård advokattjenester som dekker ditt behov. Det er slik vi gir merverdi.

Hva kan vi hjelpe med?

Vi vil først forstå din situasjon og ditt behov. Derfor koster det ingenting å kontakte oss.

Bærum Næringsråd

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård støtter Bærum Næringsråds arbeid for bærekraftig næringsliv på årets Næringslivsdag 13. november.

FØLG OSS

Instagram

Facebook

LinkedIn

Lenker

Om oss

Frøysaa & Bjørkgård-seminaret

Karriere

Standard oppdragsvilkår

Personvernserklæring

Ta kontakt

Telefon: 67 11 11 70
E-post: post@fbadvokat.no
Lysaker torg 4, 1366 Lysaker
PB 334, 1326 Lysaker

følg oss

Siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra Frøysaa & Bjørkgård