fbpx

Det behøver ikke være vanskelig med arveoppgjør

Det behøver ikke være vanskelig med arveoppgjør

Våre advokater kan hjelpe deg i din situasjon. Vi leverer advokattjenester innenfor familie-  og arverett. Vi bidrar til merverdi gjennom våre advokattjenester som tilfredsstiller våre kunders behov. Vi holder til på Lysaker og kjenner nærmiljøet godt.

Vi kan hjelpe deg med:

  • Opprettelse av testament, fremtidsfullmakt, ektepakt mv.
  • Arveoppgjør
  • Planlegge og gjennomføre generasjonsskifte
  • Arv og skatteplanlegging
  • Og mye mer.  

 

 

Ta kontakt med oss –
en uforpliktende prat koster ingenting

Det er mulig å skreddersy løsninger for deg

Er du midt i planlegging av arv eller er et generasjonsskifte? Det kan være et følsomt tema. Foreldre er ofte engstelig for å kunne skape splid mellom arvingene. De er redde for at noen av barna skal føle seg tilsidesatt, for eksempel hvis de mener at én skal arve hytta. Barna på sin side er redde for at det skal virke som de «går og venter» på arven. Vi mener det er spesielt viktig å ha et bevisst forhold til fordeling av verdiene i de tilfellene hvor man inngår nye ekteskap, samboerskap og det er «dine barn og mine barn».

Send oss en melding

Vi sitter med kompetansen og våre advokater har de menneskelige egenskapene for å forstå deg og din sak.
Advokatene våre har bred erfaring innenfor familie- og areverett og vi forstår dette har høy verdi og har tidsbegrensinger. Vi garanterer at riktig løsning blir presentert for deg, at saken blir fullført i tide med kontroll og nøyaktighet.
Har du spørsmål? Send oss en melding, ring oss gjerne på tlf 67 11 11 70, eller kom innom oss på Lysaker for en prat. Det koster ingenting å kontakte Frøysaa & Bjørkgård, og vi tar raskt tak i henvendelser.

Løsninger og råd til det beste for kunden
Vi vet hvilke juridiske temaer som er særlig aktuelle for privatpersoner som trenger bistand med familie- og arverett. Med utgangspunkt i vår juridiske kompetanse og praktiske erfaring bygger vi raskt en god situasjonsforståelse. På denne måten leverer Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård advokattjenester som dekker ditt behov. Det er slik vi gir merverdi.

Vår kompetanse er verdi for deg – ta kontakt med en av våre advokater for å høre om hvordan vi kan hjelpe deg i din situasjon.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS – Alltid tett !

Lenker

Om oss

Frøysaa & Bjørkgård-seminaret

Karriere

Standard oppdragsvilkår

Personvernserklæring

Ta kontakt

Telefon: 67 11 11 70
E-post: post@fbadvokat.no
Lysaker torg 4, 1366 Lysaker
PB 334, 1326 Lysaker

følg oss

Siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra Frøysaa & Bjørkgård