Magnus frøysaa

Partner / Advokat MNA

Magnus Frøysaa har svært bred erfaring med rådgivning og tvisteløsning innenfor rettsområdene fast eiendom, familie og arv og næringslivsjus.

Magnus bistår privatpersoner, sameiere, borettslag og bedrifter i et bredt spekter av saker som angår kjøp, salg og utleie av fast eiendom, entreprise, håndverkertjenester, naborett, spørsmål om veirett, servitutter og øvrig saker innen fast eiendoms rettsforhold.

Innenfor familie og arv, yter han juridisk bistand med blant annet arveoppgjør, arveplanlegging, og generasjonsskifte. I tillegg bistår han ved opprettelse av samboeravtaler og ektepakter, og ved økonomisk oppgjør ved samlivsbrudd og skilsmisse. Han har en god forståelse av de mang og ulike problemstillingene om kan oppstå i slike saker.

Magnus bistår også en rekke bedrifter med presis rådgivning.  Dette har ledet til at han har fått styreplass i flere av disse virksomhetene.

Magnus har omfattende prosesserfaring og opptrer jevnlig som prosessfullmektig for sine klienter i saker for tingretter, lagmannsretter og jordskifteretter.

Magnus er en engasjert, handlekraftig og løsningsorientert advokat som har evnen til å skape gode mellommenneskelige relasjoner. Han er genuint opptatt av sine klienter, og strekker seg alltid langt for å finne de gode løsningene.

19_FBA_Web_ikoner-05-150x150

KOMPETANSEOMRÅDER

  • Fast eiendoms rettsforhold
  • Familie- og arverett
  • Generasjonsskifte
  • Arbeidsrett
  • Kontraktsrett
  • Bygg- og entrepriserett
19_FBA_Web_ikoner-04-150x150

SPRÅK

  • Engelsk
  • Norsk

Mine nyeste artikler

froysaa-og-bjorkgaard-alltid-tett-paa
MAGNUS FRØYSAA

Arverett i et «nøtteskall»

Spørsmål om arv og fordeling av verdier kan ofte være et vanskelig og konfliktfylt tema i mange familier. Mange kvier seg for å diskutere dette.

LES MER »
bjorkgaard-derfor-er-det-lurt-snakke-hvordan-arven-skal-fordeles-
MAGNUS FRØYSAA

Arv

Derfor er det lurt å snakke om hvordan arven skal fordeles Ifølge tall fra Statistisk Sentralbyrå ble det inngått 20 949 ekteskap i 2018. Samtidig

LES MER »