fbpx

Karriere

Karriere

JOBBE hos oss

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård er et moderne advokatfirma hvor vi er tett på kunden, på hverandre, kompetansen og regionen. Vi er sosiale og jobber tett i team, samtidig som hver enkelt advokat har selvstendig ansvar for sine saker.

Kompetanse er ferskvare og vi er et fagmiljø som er opptatt av å utvikle oss, slik at vi effektivt tilfredsstiller våre kunders behov. Våre advokater har stort engasjement og søker stadig nye utfordringer innen våre fagfelt som gjør at vi er involvert i ulike problemstillinger. Dette kommer våre kunder og kollegaer til gode. Kunden skal føle seg trygg på at vi søker den beste løsning for saken og kunden selv.

Vi leverer advokattjenester, og er gode til å forstå kundens behov. Som kunde hos Frøysaa & Bjørkgård skal det være vennlig og inspirerende å være sammen med en advokat hos oss.

Alltid tett på

Vårt mål er å skape og bevare verdier for våre kunder

Dette gjør vi best gjennom et nært samarbeid mellom advokat og kunde. Våre advokater er faglig sterke, og har samtidig evne til å skape gode mellommenneskelige relasjoner. Vi er kompetente og profesjonelle, men også folkelige.

Vi ønsker å ha folk i teamet vårt som er opptatt av faget og gode løsninger. Brenner du for vekst og setter disse verdiene høyt, så kan du være aktuell som en ny medarbeider hos oss. 

SPØRSMÅL?

Ta kontakt med:
Daglig leder
Partner / Advokat MNA
Torstein Bjørkgård
tb@fbadvokat.no / 940 28 450

Lenker

Om oss

Frøysaa & Bjørkgård-seminaret

Karriere

Standard oppdragsvilkår

Personvernserklæring

Ta kontakt

Telefon: 67 11 11 70
E-post: post@fbadvokat.no
Lysaker torg 4, 1366 Lysaker
PB 334, 1326 Lysaker

følg oss

Siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra Frøysaa & Bjørkgård