Karriere

Send oss en henvendelse så kommer vi raskt tilbake til deg. Du kan gjerne også ringe eller komme innom for en uformell prat.

JOBBE HOS OSS?

Advokatfirmaet Frøysaa AS er et moderne advokatfirma hvor vi er tett på kunden, på hverandre, kompetansen og regionen. Vi er sosiale og jobber tett i team, samtidig som hver enkelt advokat har selvstendig ansvar for sine saker.

Kompetanse er ferskvare og vi er et fagmiljø som er opptatt av å utvikle oss, slik at vi effektivt tilfredsstiller våre kunders behov. Våre advokater har stort engasjement og søker stadig nye utfordringer innen våre fagfelt som gjør at vi er involvert i ulike problemstillinger. Dette kommer våre kunder og kollegaer til gode. Kunden skal føle seg trygg på at vi søker den beste løsning for saken og kunden selv.

Vi leverer advokattjenester, og er gode til å forstå kundens behov. Som kunde hos Frøysaa AS skal det være vennlig og inspirerende å være sammen med en advokat hos oss.

ALLTID TETT PÅ

VÅRT MÅL ER Å SKAPE OG BEVARE VERDIER FOR VÅRE KUNDER

Dette gjør vi best gjennom et nært samarbeid mellom advokat og kunde. Våre advokater er faglig sterke, og har samtidig evne til å skape gode mellommenneskelige relasjoner. Vi er kompetente og profesjonelle, men også folkelige.

Vi ønsker å ha folk i teamet vårt som er opptatt av faget og gode løsninger. Brenner du for vekst og setter disse verdiene høyt, så kan du være aktuell som en ny medarbeider hos oss.

ER DU VÅR NYE STUDENTMEDARBEIDER?

Vi trenger hjelp i hverdagen til å bistå våre advokater, hovedsakelig med juridiske oppgaver, men også med praktisk bistand. 

Vi ønsker 2-3 personer til våre kontorer på Lysaker som kan alternere ca. 2 dager i uken hver. Alminnelig arbeidstid, men både kvelds- og noe helgearbeid må påregnes. Primært andreårsstudenter, både kvinner og menn oppfordres til å søke. 

Fokus på barnefordeling og økonomisk oppgjør etter skilsmisse, samt tvangssalg og konkurs. Det vil også kunne bli arbeid med digitalisering av advokatenes arbeid inn mot domstolen (prosedyreforberedene arbeid).

Lønn etter avtale, snarlig tiltredelse. 

Søknader sendes til advokat Steinar Lie innen 30. november: 

Z5B8004

SPØRSMÅL?

Ta kontakt med en av våre partnere.