fbpx

Advokat Bærum – Arverett

Planlegging rundt arv kan oppleves som et vanskelig tema. Vi anbefaler familier snakke sammen vedrørende utfordringene som kan oppstå slik at man er bedre forberedt og unngår konflikt.
Som regel så burde hvert generasjonsskifte og arveoppgjør vurderes individuelt slik at man identifiserer sin egen beste løsning. Det er her vi mener vi kan bistå med din beste løsning for å unngå familiekonflikter.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård sitter med kompetansen og våre advokater har de menneskelige egenskapene for å forstå deg og din sak.
Vi er ute å identifisere løsningen som passer deg best og dette gjør vi ved å være tett på, lett tilgjengelige og på klienten for å virkelig forstå saken.
 

Arverekkefølgen forteller at det er to forskjellige grunnlag for arv her i Norge. Hvis ikke den avdøde etter later et testament, så må arveloven bestemme hvor arven tar vei.
Hvis det skulle være slik at den avdøde var gift og hadde felles barn med noen andre, så vil formuen fordeles likt til hver livsarving.
Som regel så ønsker de fleste å ta kontroll over fordelingen av arven. I slike tilfeller så må man opprette et testament. Advokater med kompetanse innenfor arveloven kan bidra med retningslinjene rundt dette.
Testamenter benyttes også om man ønsker å gjennomføre et generasjonsskifte. Enklere forklart, man benytter seg av generasjonsskifte hvis man ønsker å overføre en bedrift fra en generasjon til den neste.
Slik planlegging er fint å på plass slik at man unngår konflikt og for å bevare familiens verdi.
Ved et privat skifte, så kan det oppstå mye uforventet arbeid og uklarhet. Her anbefales det å kontakte en advokat med kompetanse innen arv. Advokaten blir tilgitt fullmakt og vil fungere som en privat bostyrer.

Hvis du har behov en advokat og bor i Bærum-området, ta kontakt med oss slik at du kan få oppklart hvordan du kan gå frem.
Våre advokater har både kompetansen og erfaringen innen arverett slik at vi gi deg de rådene som passer deg og din situasjon best.

Noe av det våre advokater kan hjelpe deg med:

  • Opprettelse av testament
  • Testament for samboere
  • Arv etter samboere
  • Arveoppgjør og fordeling av arv  
  • Livsarvingers arverett
  • Og mye mer

Advokatene våre har bred erfaring innenfor familie- og areverett og vi forstår innenfor dette har høy verdi og har tidsbegrensinger. Vi garanterer at riktig løsning blir presentert for deg, at saken blir fullført i tide med kontroll og nøyaktighet.
Har du spørsmål om eiendomsrett ring oss gjerne på tlf 67 11 11 70 eller kom innom oss på Lysaker for en prat. Det koster ingenting å kontakte Frøysaa & Bjørkgård, og vi tar raskt tak i henvendelser.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS holder til på Lysaker, og er tett på regionen Asker og Bærum. Vi leverer advokattjenester innenfor næringsliv, fast eiendom, familie og arv.
Vi bidrar til merverdi gjennom advokattjenester som tilfredsstiller kundens behov, særlig innenfor SMB-segmentet og for privatpersoner. Vår strategi er å være tett på; tett på klienten, kompetansen, hverandre og regionen.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS – Alltid tett på.

Ta kontakt med oss 

Hos oss er vi tett på klienten, kompetansen og regionen. Vi hjelper deg med alt fra små og store problemer. Ta kontakt med oss for en uformell prat.

Lenker

Om oss

Karriere

Standard oppdragsvilkår

Personvernserklæring

Ta kontakt

Telefon: 67 11 11 70
E-post: post@fbadvokat.no
Lysaker torg 4, 1366 Lysaker
PB 334, 1326 Lysaker

følg oss

Siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra Frøysaa & Bjørkgård