fbpx

Advokat asker – frøysaa & Bjørkgård

Advokat Asker – informasjon om eiendomsrett

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat vedrørende eiendomsrett: kontakt oss. 
Vi tilbyr en rekke advokat tjenester i Asker: fast eiendom, arve- og familierett og selskapsrett. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. 

Kontorlokaler, hus, hytter, leiligheter og garasjer er fellesbetegnelser som går under rettsområde eiendomsrett. Eiendom er ofte det mest verdifulle, og den viktigste, ressursen en bedrift eller privatperson eier.

Frøysaa og Bjørkgård har over tid jobbet tett med sine kunder både innen næringsliv og for privatpersoner og bidratt med utvikling av eiendomsprosjekter, tvisteløsninger og rådgivning.

Eiendomsrett består av eierskap, forvaltning, nabotvister, tomtefeste og andre forhold tilknyttet til privatpersoner og bedrifter. Som regel så er eiendom som kontorlokaler, fabrikker, butikk og bolig den største verdien en forvalter og holder derfor høy betydning for de fleste.

Noe av det våre advokater i Asker-området kan hjelpe deg med:

Søknadsplikt: Våre advokater i Asker som jobber med eiendom kan hjelpe bedrifter med å igangsette prosessen og starte en konstruktiv dialog med kommunen og/eller grunneier. Vi bistår også med andre tiltak som f.eks. nabovarsler.

Hvis det har oppstått svikt i kommunikasjonen mellom din bedrift og andre parter som resulterer i at byggingen må stoppe, så kan vi hjelpe deg med å få oversikt over den beste veien fremover.

Plan og bygningsrett: Forskjellige problemer kan oppstå tilknyttet plan og bygningsrett og våre advokater som er spesialisert innen fast eiendom og eiendomsrett kan bistå med løsninger før og under bygningsprosjekter. Flere venter med å kontakte advokat, men av erfaring så kan dette føre til flere problemer og vi har nøyaktig den kompetansen du trenger for å sikre et godt fundament til ditt prosjekt.

Nabotvister: Uenigheter blant naboer kan være hodepine for mange og våre advokater innenfor eiendomsrett sitter med raske løsninger og svar på hvordan vi løser saker som: trær på naboens eiendom, nabovarsler, opprettelse av gjerde som tar høyde for plan- og bygningsloven, og greiner/røtter om strekker seg over grenselinjen og hva det er man kan kreve hvis en nabo bryter loven.

Tomtefeste:

Tomtefeste refererer til eieren av bygget som står på utleid land. Boliger og næringsbygg må ofte navigere seg gjennom denne rettslæren

Andre rettsområder våre advokater i Asker kan hjelpe deg med:

  • Overdragelse
  • Tomtefeste
  • Næringsleie
  • Boligutvikling
  • Utbyggingsavtaler
  • Husleierett
  • Krav ved forsinkelse eller mangler ved kjøp og salg av eiendom

Våre advokater i Asker har bred erfaring innenfor eiendomsrett og vi forstår innenfor dette har høy verdi og har tidsbegrensninger. Vi garanterer at riktig løsning blir presentert for deg, at saken blir fullført i tide med kontroll og nøyaktighet.

Har du spørsmål om eiendomsrett ring oss gjerne på tlf. 67 11 11 70 eller kom innom oss på Lysaker for en prat. Det koster ingenting å kontakte Frøysaa & Bjørkgård, og vi tar raskt tak i henvendelser.

Ønsker du å ta kontakt med oss elektronisk, trykk her: kontakt oss

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS holder til på Lysaker. Vi leverer advokattjenester innenfor næringsliv, fast eiendom, familie og arv. Vi bidrar til merverdi gjennom advokattjenester som tilfredsstiller kundens behov, særlig innenfor SMB-segmentet og for privatpersoner. Vår strategi er å være tett på; tett på klienten, kompetansen, hverandre og regionen.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS – Alltid tett på.

Ta kontakt med oss

Hos oss er vi tett på klienten, kompetansen og regionen. Vi hjelper deg med alt fra små og store problemer. Ta kontakt med oss for en uformell prat.

Lenker

Om oss

Karriere

Standard oppdragsvilkår

Personvernserklæring

Ta kontakt

Telefon: 67 11 11 70
E-post: post@fbadvokat.no
Lysaker torg 4, 1366 Lysaker
PB 334, 1326 Lysaker

følg oss

Siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra Frøysaa & Bjørkgård