For Fremtiden med MikroFRI og Steven Tilley

Frøysaa & Bjørkgård er tett på regionen vår og er stolt av å fortelle om vår advokat Steven Wiliam Tilley sitt engasjement som mentor for ungdomsbedriften MikroFRI.

MikroFRI er en ungdomsbedrift som ønsker å stemple produkter som ikke inneholder mikroplast, slik at forbrukere kan støtte varer som bidrar til en bærekraftig fremtid.

Frøysaa & Bjørkgård er tett på nærområde og vi er utrolig stolt av å meddele at vår egen advokat Steven Wiliam Tilley fungerer som mentor for Mikrofri. Oppgavene som mentor består blant annet av; opprettelse og drift av bedrift, juridiske framgangsmåter for stempling av forskjellige produkter og generell veiledning.

I 2015 produserte verden 322 milliarder tonn med plast og mye tyder på at produksjonen kommer til å øke fremover. I følge forskning.no så blir 50% av plasten brukt kun en gang og mye av plasten finner veien ut i havet, på middagstallerkenen vår og i drikkevannet vårt. Det er klart og tydelig at vi trenger unge og skarpe hjerner som bevarer vår planet for generasjoner fremover.  

Vi i Frøysaa & Bjørkgård er veldig stolte av MikroFRI og lar oss inspirere av disse skarpe og ansvarsfulle ungdommene som bryr seg om planeten vår

MikroFRI deltok 25. januar 2019 i Asker- og Bærumsmesterskapet. Her ble de tildelt tre forskjellige priser:

  • 1. plass – bærekraftprisen
  • 2. plass – beste utstilling
  • 3. plass – beste ungdomsbedrift

De har også vunnet to priser på GründerExpo. GründerExpo er fylkesmesterskapet for Akershus, og er også Norges største arrangement for unge gründere. MikroFRI stakk her avgårde med to gjeve priser:

  • 1. plass – bærekraftprisen
  • 2. plass – Inkluderende arbeidsliv

Les mer om Mikrofri på deres hjemmeside:

Følg MikroFRI på Facebook: https://tinyurl.com/y6j7h6us

Og Instagram: https://tinyurl.com/y385v58l

Ta kontakt med oss, det koster ingenting.