Partnerships


Do you have any questions or would you like to discuss a possible collaboration with us?

We want our clients to know that our lawyers are easy to contact. Because of this, we can be reached in a variety of ways. Receiving inspiration through cooperation with other fields and industries is our key to high-quality performance and value for our clients. We therefore make cooperative partnerships a priority, and are always working to expand our partnership network.

OUR PARTNERS

STYRET.COM

STYRET.COM

Som bruker av Styret.com kan du ringe Frøysaa & Bjørkgaard for kostnadsfri avklaring av din styresak.

HUSEIERNES LANDSFORBUND

HUSEIERNES LANDSFORBUND

Våre advokater Magnus Frøysa og Aslak Skole representerer Huseiernes Landsforbund i Oslo og Akershus.

STABÆK FOTBALL

STABÆK FOTBALL

Vi er stolt sponsor av Stabæk Fotball. Stabæk er annerledes klubben som begeistrer. Alltid. Uansett. Vi i Frøysaa & Bjørkgård engasjerer oss i regionen og som et ekte Bærumsselskap er det en glede å bidra. Alltid tett på.

STYRET.COM

ASKER OG BÆRUM TINGRETT

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård ved Sven Krohn er bostyrer i konkurs og dødsboer i Asker og Bærum. Ta kontakt med oss for nærmere orientering, vi tar raskt tak i henvendelsen.

HUSEIERNES LANDSFORBUND

AKASIEN BEGRAVELSESBYRÅ

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård ved Sven Kroh har avtale med Akasien begravelsesbyrå om gratis juridisk konsultasjon. Hos oss skal du være trygg på at vi alltid søker å oppnå den beste løsningen for klienten. Ta gjerne kontakt for en samtale.

STABÆK FOTBALL

OSLO & AKERSHUS EIENDOMSFORVALTNING

Vi er tett på markedet og regionen og i samarbeidet med Oslo & Akershus Eiendomsforvaltning får OAE nettverket tilgang til juridisk bistand fra våre advokater. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.