Bli kjent med Tor Kristian Nordhus Plahte

froysa-og-bjorkgaard-banner-tor-kristian-nordhus-plahte

Bli kjent med og kom tettere på vår kollega Tor Kristian Nordhus Plathe. Tor har nylig blitt en del av Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård og jobber med saker innenfor fagområdet ´Næringsliv`.

Hvilke rettsområder har du jobbet med?

Tidligere har jeg jobbet med erstatningsrett i Statens sivilrettsforvaltning, blant annet med statens objektive erstatningsansvar etter straffeforfølgning og med voldsoffererstatning. De siste årene har jeg jobbet bredt innenfor konkurs- og insolvensrettslige tema. Jeg har også jobbet variert innen flere ulike fagområder som arv, skifte, tvangsfullbyrdelse og fast eiendom, og har hatt flere forsvareroppdrag. 

Tor Kristian Nordhus Plahte

Tor Kristian Nordhus Plathe

Hvorfor vil du jobbe hos Frøysaa & Bjørkgård?

Jeg ville jobbe i et fremoverlent advokatfirma med en lokal forankring. Frøysaa & Bjørkgård har et sterkt lag, jobber profesjonelt og er tett på sine klienter og på regionen. De er ikke redd for å ta i bruk ny teknologi for å effektivisere arbeidet, noe som skaper en god ramme for oppdragsløsningen som advokat.

Hva gjør du når du ikke er advokat?

I en hektisk hverdag går det meste av ledig tid med på familien, med både planlagte og noen helt plutselige aktiviteter og gjøremål. Med flere barn blir det ofte behov for både tvisteløsning og megling på hjemmebane også, så advokatrollen er alltid tett på.  

Hva liker du best med å være advokat?

Advokatrollen er variert. Det handler ofte om problemløsning, å kunne hjelpe andre, få forståelse for en situasjon og deretter søke å finne den optimale løsningen for klienten. Det er givende å komme tett på både næringsliv og privatpersoner i regionen vår, og jeg synes det er verdifullt å være en som kan bidra og være med på å skape verdi.      

Hvordan har juss påvirket din hverdag?

Jeg tror jussen som fagdisiplin har gjort meg enda mer løsningsorientert.

Lykke til videre

“Takk for praten, Tor – det var fint å bli mer kjent og komme litt tettere innpå deg og din hverdag. Vi ønsker deg lykke til videre hos Frøysaa & Bjørkgård. Vi  gleder oss over å ha deg i teamet.”

Vår kompetanse er verdi for deg – ta for å høre om hvordan vi kan hjelpe deg i din situasjon.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård – Alltid tett på – også kollegaene!