Bli kjent med Linn Moastuen

Tettere på…

Bli kjent med og kom tettere på vår kollega Linn Moastuen. Linn har nylig blitt en del av Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård og jobber med saker innenfor fagområdet ´Næringsliv`.

Hvilke rettsområder har du jobbet mest med? 
Jeg har jobbet med nasjonal og internasjonal bedriftsbeskatning, avgift og selskapsrett, herunder M&A, due diligence og grenseoverskridende virksomhet. Jeg har også jobbet med bokettersyn rettet mot skatteparadiser og økonomisk kriminalitet, og de siste årene har jeg jobbet med konkurs, boligselskaper og tvisteløsning og prosedyre innen ulike fagområder.

Hvorfor vil du jobbe hos Frøysaa & Bjørkgård?
Fordi jeg ønsker å jobbe i et profesjonelt, effektivt og hyggelig miljø der man jobber tett sammen som et firma. Frøysaa & Bjørkgård har også et sterkt fagmiljø og verdier jeg kan identifisere meg med. Jeg setter blant annet pris på at firmaet gir tilbake til samfunnet ved å sponse ulike bedrifter og at det er lav terskel for å ta kontakt med oss, enten man er en privatperson eller en bedrift.

Hva gjør du når du ikke er advokat?
Som mange andre er jeg glad i god mat og reise. Jeg liker også å dra på teater og utstillinger.

Hva liker du best med å være advokat? 
Det å kunne hjelpe andre og møte ulike mennesker. Det er gøy å være tett på næringslivet, ulike bransjer og miljøer. I det ene øyeblikket tilegner man seg kunnskap om skip og i det andre om glassblåsing. Arbeidet som advokat er variert, utfordrende og krevende og da er det ekstra givende når man finner gode løsninger og skaper merverdi for klientene.

Hvordan har juss påvirket din hverdag?
Jeg har blitt mer bevisst at det alltid er minst to måter å se en sak på og at ting ikke alltid er svart hvitt.

Lykke til videre.
“Takk for praten, Linn – det var fint å bli mer kjent og komme litt tettere innpå deg og din hverdag. Vi ønsker deg lykke til videre hos Frøysaa & Bjørkgård. Vi  gleder oss over å ha deg i teamet.”

Vår kompetanse er verdi for deg – ta for å høre om hvordan vi kan hjelpe deg i din situasjon.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård – Alltid tett på – også kollegaene!

Linn Moastuen

Advokat MNA

+47 971 06 646
lm@fbadvokat.no

Ta kontakt med oss

Hos oss er vi tett på klienten, kompetansen og regionen. Vi hjelper deg med alt fra små og store problemer. Ta kontakt med oss for en uformell prat.

Lenker

Om oss

Karriere

Standard oppdragsvilkår

Personvernserklæring

Ta kontakt

Telefon: 67 11 11 70 E-post: post@fbadvokat.no Lysaker torg 4, 1366 Lysaker PB 334, 1326 Lysaker

følg oss

facebooklinkedininstagram

Siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra Frøysaa & Bjørkgård