);

Tettere på…

Bli kjent med og kom tettere på vår kollega Ingrid Helene Ramfjord. Ingrid ble en del av Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård høsten 2018 og jobber med saker innenfor fagområdet ´Fast eiendom`.

Hvordan er det å være advokatfullmektig i Frøysaa & Bjørkgård?
Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård er opptatt av at jeg som fullmektig deltar i alle aspekter ved en kundesak, jeg er involvert fra start til slutt. Dette gjør at jeg har hatt en bratt læringskurve i tiden min her. I firmaet er det lav terskel for og det oppfordres til å ta initiativ til å diskutere en sak med min prinsipal. En prinsipal har veiledningsplikt overfor advokatfullmektigen og har ansvar for at jeg får forsvarlig opplæring og oppfølging. Prinsipalen i Frøysaa & Bjørkgård er alltid tilgjengelig og tett på meg i hverdagen med veiledning på det faglige, advokatetiske og det praktiske.

Hvordan er en typisk arbeidshverdag for deg?
Jeg jobber med faglige vurderinger og utredninger, og jeg følger tett på med korrespondanse overfor vår klient, motpart og andre involverte i saken. Jeg har som oppgave å representere  klienten i forhandlinger og i rettslige prosesser. I tillegg er jeg med i mange møter, og  jeg gjennomførere også egne møter med klienten. I løpet av dette første året har jeg lært mye om god klienthåndtering. Jeg vil også nevne at det hender jeg representerer Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård på forskjellige arrangementer.

Hvilke rettsområder jobber du mest med?
Jeg jobber mest med saker innenfor fast eiendom. Dette rettsområdet har jeg arbeidserfaring med fra før jeg ble fullmektig i Frøysaa & Bjørkgård. Og det passer meg utmerket at dette er et av fagområdene som Frøysaa Bjørkgård er ekstra tett på.

Hvor lang tid regner du med å bruke på å få bevillingen?
Jeg begynte å jobbe her i august 2018, og jeg har allerede oppfylt prosedyrekravet, så jeg regner med å få bevillingen etter å ha vært fullmektig i 2 år.

Lykke til videre.
“Takk for praten, Ingrid – det var fint å bli mer kjent og komme litt tettere innpå deg og din hverdag. Vi ønsker deg lykke til videre i jobben og med bevillingen. Vi i Frøysaa & Bjørkgård gleder oss over å ha deg i teamet.”

 

Vår kompetanse er verdi for deg – ta kontakt med en av våre advokater for å høre om hvordan vi kan hjelpe deg i din situasjon.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård – Alltid tett på – også kollegaene!

 

ingrid helene ramfjord

Advokatfullmektig

+47 969 42 419
ihr@fbadvokat.no

 

Ta kontakt med oss

Hos oss er vi tett på klienten, kompetansen og regionen. Vi hjelper deg med alt fra små og store problemer. Ta kontakt med oss for en uformell prat.

Lenker

Om oss

Karriere

Standard oppdragsvilkår

Personvernserklæring

Ta kontakt

Telefon: 67 11 11 70
E-post: post@fbadvokat.no
Lysaker torg 4, 1366 Lysaker
PB 334, 1326 Lysaker

følg oss

Siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra Frøysaa & Bjørkgård