);

Bærum Næringsråd

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård støtter Bærum Næringsråds arbeid for bærekraftig næringsliv på årets Næringslivsdag 13. november.

Bærum Næringsråd

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård støtter Bærum Næringsråds arbeid for bærekraftig næringsliv på årets Næringslivsdag 13. november.

Besøk oss på vår stand på Næringslivsdagen 2019.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård støtter Bærum Næringsråds arbeid for bærekraftig næringsliv på årets Næringslivsdag 13. november.

Bli med oss og bidra aktivt

Vi vil gi en støtte til Bærum Næringsråd sitt arbeid for å bidra til et bærekraftig næringsliv i regionen.

Vi vet at Bærum Næringsråd har begrensede ressurser og at det viktige arbeidet i stor grad blir finansiert prosjektbasert. Vi ønsker at Bærum Næringsråd skal få ytterligere midler øremerket til deres arbeid for bærekraftig næringsliv i regionen.

For hver deltaker på konferansen som besøker vår stand og registrer seg på kontaktskjemaet hos oss, gir vi derfor et økonomisk bidrag til Bærum Næringsråds arbeid for bærekraft. Mange bekker små… – Vi håper flere følger vårt eksempel slik at det kan bli noe som monner.

Selv om vi gjør dette fremfor å anskaffe give aways, sørger vi likevel for at de som besøker oss ikke går tomhendte hjem. De som registrerer seg vil fremover motta månedlige nyhetsbrev med aktuelle temaer, særlig innen våre fagområder Næringsliv, Fast eiendom, Familie og arv.

Kom innom oss, registrer deg for å motta våre nyhetsbrev og bli med på dugnaden.

 

Hvordan skape, bevare og utvikle verdi i virksomheten?
Det skjer ikke tilfeldig! Her kan du lese mer.

Vi sees på Fornebu 13. november. 
Hilsen Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård 

FRØYSAA & BJØRKGÅRD

på Næringslivsdagen 2019

Arrangør.:   Bærum Næringsråd

Dato:   13. november 2019

Tidspunkt.:   kl.11.30- kl. 16.00

Sted:   Quality Hotel Expo (Fornebu)

 

Næringslivsdagen 2019

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård støtter Bærum Næringsråds arbeid for bærekraftig næringsliv – du kan bli med på dugnaden!

FNs Bærekraftsmål er en oppfordring til en global dugnad. For norsk næringsliv er målene et nyttig «kompass» (kilde: NHO.barekraftmal_rapport.pdf). Kom på Næringslivsdagen i regi av Bærum Næringsråd og hør mer om hvordan det arbeides for å oppnå bærekraftig næringsliv lokalt.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård har iverksatt tiltak som er i tråd med bærekraftsmål nr. 7 og nr. 12. Vi er små i det store bildet, men vil ta vår del av ansvaret. Vi er engasjert og forsøker så godt vi kan å være bevisste på eget forbruk og produksjon. Vi har organisatorisk jobbet med å tilrettelegge bærekraftige rutiner. Vi strekker oss langt for en heldigital hverdag både internt og i kommunikasjon med våre kunder og nettverk. Vi unngår så langt det er mulig å printe ut dokumenter i tillegg til at vi følger anbefalt sortering av avfall. Som leietaker vektlegger vi gårdeiers energibesparende tiltak for lys og varme, som også gjelder våre lokaler.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård har lokal forankring og med vår kunnskap om nærmiljøet ønsker vi å støtte opp om vårt lokale næringsliv og mulighetene Bærekraftsmålene åpner opp for. (Jf. NHO.barekraft_mal_rapport.pdf).

FRØYSAA & BJØRKGÅRD

Støtter Bærum Næringsråds arbeid for bærekraftig næringsliv – du kan bli med på dugnaden!

Lenker

Om oss

Frøysaa & Bjørkgård-seminaret

Karriere

Standard oppdragsvilkår

Personvernserklæring

Ta kontakt

Telefon: 67 11 11 70
E-post: post@fbadvokat.no
Lysaker torg 4, 1366 Lysaker
PB 334, 1326 Lysaker

følg oss

Siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra Frøysaa & Bjørkgård